Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningar

Annons

I Anundsjö, Duvans kapell, har begravningsgudstjänst efter Lennart Persson, Näs, hållits. Officiant var Sven-Olov Näslund. Som kantor tjänstgjorde Monica Lundin som även framförde ett solo. Minnesstund hölls i församlingsgården.

I Arnäs kyrka har begravningsgudstjänst efter Katrine Hägglund, Örnsköldsvik, hållits. Officiant var Per Larsmark och för musiken svarade Sven Edsfors.

I Grundsunda gravkapell har begravningsgudstjänst för Lars-Olov Lindström ägt rum. Officiant var Mats Berggren och för musiken svarade Irina Levant Sundström. Minnesstund hölls i församlingshemmet. 

I Grundsunda gravkapell har begravningsgudstjänst för Gullis Ölund ägt rum. Officiant var Mats Berggren och för musiken svarade Irina Levant Sundström. Minnesstund hölls i församlingshemmet. 

I Grundsunda gravkapell har begravningsgudstjänst för Sixten Berlund ägt rum. Officiant var Mats Berggren och för musiken svarade Irina Levant Sundström. Solosången "Jag och min far" sjöngs av Kevin Walker. Minnesstund hölls i församlingshemmet. 

I Själevads kyrka har begravningsgudstjänst ägt rum för Elmi Bergman, Själevad. Officiant var Peter Persman. Jonas Nyström spelade och Gunilla Magnusson framförde solosånger. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst efter Antti Tapio Pekonen ägt rum. Officiant var Marta Wiberg. För musiken svarade organist Jonas Nyström. Minnesstund hölls i församlingsgården.

I Trehörningsjö kyrka hölls 12 augusti begravningsgudstjänst efter Elsy Rundqvist. Officiant var Per Larsmark och som organist tjänstgjorde Sven Edsfors. Minnesstund hölls i Filadelfia.

Mer läsning

Annons