Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skröder nära ny klubb: "Vi för en dialog"

Modo Hockey? Nej.
Sparta Sarpsborg? Nej.
Ö-vik Hockey? Förmodligen!

Annons

Missa inte vår sändning där Erik Hanses, Oscar Hedman, Roger Forsberg, Jonathan Dahlén och många fler gästade.

Örnsköldsviks Hockeyförening ser ut alltså att vinna kampen om den 38-årige Modoikonen och mycket talar för att det blir en sensationell comeback för spelaren som tog en time out från hockeyn efter Modos kvalförlust mot Leksand, Han gjorde det för att fundera över sin fortsättning som hockeyspelare.

Han har rotat sig i Domsjö där barnen växt upp och de flesta hockeybedömare hade nog trott att skulle det bli en fortsättning för Per-Åge, så skulle den bli hos Modo Hockey som han representerat sedan 2006.

LÄS MER: Adam Johansson: Glöm allt annat – nu ska Modo och Timrå möta sin historia

Modo Hockey och Skröder har också haft en dialog under sensommaren och hösten, för att följa upp Skröders fysiska status och för att se om han fortfarande brann för ishockeyn.

Nu talar mycket för att Skröder stannar i Örnsköldsvik men väljer division 1-spel.

Ö-vik Hockeys sportchef Patrick Edlund är fåordig när det handlar om Per-Åge Skröder, man han säger så här:

– Det stämmer att han tränar med oss. Vi för en dialog och jag är optimistisk, men det är allt jag kan säga i dagsläget, säger Edlund.

SE MER: Intervjuer med spelare och ledare i Modo inför derbyt

LÄS MER: Erik Hanses klar för Modo Hockey