Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skratt i mängder

I helgen bjöd "Skratta med käften Comedy Club" Sollefteåborna på skrattfest. Lokalen på Hotell Appelbergs fylldes med skratt och publiken var märkbart nöjd.
– Det var jättehärligt att vara i Sollefteå, sa komikern Thomas Oredsson efter showen.

Ståuppkomikerna Thomas Oredsson, Jimmy Södermark, Gerda Bylund och Ann Gräsberg besökte Sollefteå under lördagen och höll i gång showens gäster under två timmar.

"Det här var verkligen jättebra!" och "jag skrattade så att jag fick kramp i magen", var några av kommentarerna som hördes bland publiken när föreställningen avrundats.

Komikern Jimmy Södermark driver sedan fyra år tillbaka standup-klubben "Skratta med Käften Comedy Club" i Sundsvall. Där arrangeras föreställningar en gång i månaden med uppträdanden från lokala förmågor, samt från aktuella namn inom komikerkretsarna.

– Vi tänkte att nu kan vi Sundsvall, så i fredags var vi i Örnsköldsvik och nu är vi här i Sollefteå, sa konferenciern Lacke Svensson.

Ståuppkomikern Thomas Oredsson var det största namnet för kvällen. Innan föreställningens början tyckte han det kändes roligt att besöka Sollefteå.

– Det känns jättebra att vara här! I fredags var vi i Örnsköldsvik och publiken där var så varm och så glad. De var sugna på att skratta - det var som att skära smör med en varm kniv, sa Oredsson.

Publiken bestod av omkring trettio människor och de flesta vek sig av skratt och en del glädjetårar kom fram när komikerna körde sina akter. Det var skilda stilar när komikerna drog sina skämt och det verkade passa publiken utmärkt.

– Föreställningen var jättebra, det var så roligt, sa Ingrid Brorsson efter föreställningens slut.