Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skratt hela föreställningen och en härlig grillbuffé

Lördagen den 29 juni åkte 18 förväntansfulla HjärtLungmedlemmar från Sollefteå till Föllinge. Efter tips från en medlem hade vi bokat biljetter till ”Vattnet har gått” med Botvidgänget.

Spelplatsen är på den vackert belägna hembygdsgården Tunbacken.

Vattnet har gått är den sjätte i raden av fristående farser om livet på Rudolf Johanssons gård. Det går alltså bra att se denna föreställning och hänga med även om man inte sett de föregående.

Mycket fin inramning och fullsatt ”salong” ute i det fria gjorde oss nyfikna på vad vi skulle få se.

Det blev en härlig föreställning i två akter där vi skrattade så det bitvis kändes i magen, med underfundiga texter och mycket bra skådespelare. I pausen fikade vi stut med valfritt innehåll (ost, korv eller kakor) med kaffe till.

På hemvägen hade vi bokat grillbuffé på Hotell Åsgården i Hammerdal. Maud Karlsson (ägare tillsammans med maken Anders) tog emot på trappan när vi kom. Inne väntade en helt underbar grillbuffé med mängder av gott att välja på som avslutades med kaffe och en mycket god kaka.

Nöjda och glada efter skratt och god mat åkte vi mot hemtrakterna. Vi kan varmt rekommendera andra föreningar/privatpersoner att se detta gäng, och avsluta gärna med god mat på Hotell Åsgården. Men var ute i god tid för att boka biljetter för detta är ett mycket populärt evenemang.

Gunlög Jacobsson Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel