Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Självmål fällde Själevad

Själevad hade länge häng på en poäng, men i slutet av matchen förlorade man – på två självmål.

Ett brandskattat Själevad med åtta (!) spelare borta stod upp bra mot tabellettan Sundsvall. Trots stora förändringar i laget med spelare på ovana positioner förmådde inte Sundsvall äga spelet.

– Sundsvall är det bättre laget, men vi följer matchplanen på ett bra sätt, säger Själevads tränare Tommie Andersson och fortsätter:

– I halvtid hade vi förhoppningar om att knipa en poäng – eller till och med vinna.

Men det lyckades man inte med. I den 70:e minuten slog Sundsvall ett inlägg mot Själevads mål – som en försvarare olyckligt styrde i eget mål. På tilläggstid fastställdes sedan slutresultatet med ännu ett självmål. Tung förlust för Själevad som hoppas få tillbaka minst fyra spelare till nästa match.

– Vi skapade egentligen för lite i den här matchen för att vi ska vara nöjd. Men med de här förutsättningarna är förlusten inget att skämmas över och det fanns ett rejält krigarhjärta hos hela laget, säger Andersson.