Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Själevads S-kvinnor har haft sitt årsmöte

Själevads S-kvinnor höll sitt årsmöte den 16 februari i Själevad.

Ordförande Karin Forsberg hälsade alla välkomna och öppnade årsmötet. Till ordförande för årsmötet valdes Karin Forsman och till sekreterare Christina Strömberg. Till styrelse för Själevads S-kvinnor valdes: Karin Forsberg ordförande, Gerd Sluugh vice ordförande, Britt Mari Sjölund kassör, Christina Strömberg sekreterare, Ulla Sjölund och Barbro Andersson ledamöter, Margareta Nyberg studieorganisatör. Inger Bergkvist ersättare.

Styrelsen beviljades ansvarsfrihet för det gångna året. Efter att årsmötet avslutats redogjorde Karin för de olika rapporter och skrivelser som inkommit till föreningen. En resa till Långviksmons trädgård kommer att göras under juni eller juli månad.

Mötet avslutades med gott fika som bestod av hemgjord smörgåstårta och en go'kaka. Dragning gjordes av det lotteri som sålts under kvällen.

Karin Forsberg

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel