Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Singelolycka i Sollefteå – tre personer befann sig i bilen

Vid 12.30 på tisdagen var en personbil inblandad i en trafikolycka på Järnvägsgatan i Sollefteå. I bilen ska tre personer ha befunnit sig men de ska ha klarat sig undan utan skador.

Annons

Polisen skrev under dagen på sin hemsida att en personbil ska ha varit med om en olycka i Sollefteå. Polisen skriver vidare att bilen ska ha kört av vägen på Järnvägsgatan med tre personer inuti.

Enligt initiala uppgifter hos polisen har inga personskador uppstått. Inte heller ska bilen ha stått på ett trafikfarligt läge.

Polisen har under dagen varit på platsen.

Vid 15.20 kunde polisen komma med mer information om händelsen.

– Vi kan bekräfta att det inte uppstått några personskador. Vi undersöker däremot föraren, en man i 35-årsåldern, som misstänks för grov olovlig körning. Han påstår att han har körkort men i vår databas står det rapporterat som att han inte har det, säger Börje Öhman, kommunikatör hos polisen.