Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

TV Inför SHL-premiären

/
  • Gustav Possler har gjort 1–1 mot Leksand. Modos juniorkedja gladde när laget tog sin sjätte raka vinst under försäsongen.

Efter ett tungt genrep är nästa match för Modo Hockey borta mot Växjö idag lördag. Före premiären har vi laddat upp med två tv-inslag om dagen.

Annons

Först ut är Modos Oscar Hedman som berättar om återkomsten till Örnsköldsvik. Sören Häggkvist intervjuade Hedman efter en träning inför säsongspremiären.

Barry Smith är ett annat nytt ansikte i Modo. Amerikanen får här tre frågor som allehanda.se:s sportchef Per Hägglund snappat upp via Twitter.

Per-Åge Skröder har tränat hårt i sommar för att fungera bättre i Anders Forsbergs nya spelsystem. Skröder har efter en lång startsträcka på försäsongen hittat rätt i spelsystemet.

Samuel Påhlsson fick sin comebacksäsong förstörd redan på försäsongen förra året. Nu har han tränat bra under sommaren och kommer rätt in i en säsong han hoppas ska bli lite utan en revansch.

David Gunnarsson är en av juniorerna som krigar om platser i årets Modo Hockey. Gunnarsson gillar att Forsberg är en tränare som tror på de yngre. Gunnarsson berättar också att Modo kommer spela med högre fart den här säsongen.

Anders Forsberg är tränaren som tagit över Modo. Hemvändare, som lever sin dröm - att träna Modo Hockey. Vi ställde tre annorlunda frågor till Forsberg.

Linus Ullmark, en av Modos två unga målvakter, är siste man ut. "Jag förbereder mig som vanligt", säger han.


Mer läsning

Annons