Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tambellini: "Jag har mer att ge"

Åtta vinster på de nio senaste matcherna. Modo Hockey har tränat hårt de senaste dagarna, men nu väntar ett träningsuppehåll.

– Skönt att veta att vi har den här typen av segrar i ryggen, säger Jeff Tambellini.

Annons

Modo Hockeys kanadensiske forward har kommit igång de senaste matcherna tillsammans med kedjekamraten T. J Hensick. Tambellini har den senaste tiden bildat en kedja med den unge forwarden Adrian Kempe.

Efter två dagar med hård träning väntar nu vila för Modo Hockey, och Jeff Tambellini.

– Det är skönt att vara ledig några dagar. Det har blivit mycket skridskoåkning den senaste tiden. Samtidigt blir det här en bra nyladdning, och en bra chans att komma tillbaka och ladda inför nästa del i säsongen, säger Jeff Tambellini till allehanda.se.

Modo Hockey har jobbat med både kondition och spelsystem de här dagarna. Två andra delar som man tränar på är spelet i numerärt över- och underläge.

- Vi har en bra chans att bättra på vårt power play nu, säger Jeff Tambellini.

Åtta raka segrar blev det till slut för Modo, innan lagets vinstsvit slutade.

– Det är skönt att kunna ha en sådan svit i ryggen, veta att vi är svårslagna. Samtidigt blev vi besvikna när vi förlorade mot HV71 då vi hade chansen att gå upp på andra plats. Det är en tajt serie, från plats två till åtta så det kommer bli tajt hela vägen, säger Tambellini.

Nu ser Jeff Tambellini fram emot att lägga in en växel till.

– Vi är glada över att vinna matcher, men vi kan mer - och kan lägga in en växel till. Vi är ett kollektiv som köpt spelsystemet, och jobbar hårt i samma riktning.

För Jeff Tambellinis egen del har det blivit tre assist och sex mål, totalt nio poäng.

– Jag vill alltid producera mer, och göra mål varje kväll. Jag har mer att ge, säger Tambellini.

Mer läsning

Annons