Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Spina och Possler står över

/
  • Målkungen Gustav Possler måste träna upp sig efter sin skada innan han blir spelklar.

Skadeläget ljusnar för Modo Hockey, men Anders Forsberg väljer ändå att spela med exakt samma lag som senast mot Skellefteå.

– Det ser väldigt bra ut, säger Forsberg.

Annons

Modo har haft skadebekymmer en tid, men nu tränar både Dave Spina och målkungen Gustav Possler på is med laget och enligt Forsberg är de spelklara.

– I Posslers fall ska vi träna upp flåset eftersom han varit borta en tid och Spina hade kunnat spela i dag, men vi har valt att avvakta till fredag.

Anders Forsberg vill inte avslöja för mycket när det gäller målvaktssidan, men med tanke på att Modo konsekvent kört tvåmatchers-regeln så kommer Linus Ullmark att vakta kassen mot Växjö.

Då det gäller skador har Växjö Lakers tre tunga avbräck. Colby Armstrong, Liam Reddox och Dennis Rasmussen, samtliga nyckelspelare, missar mötet med Modo och därför har hemmalaget lånat in Alexander Lindqvist-Hansen från Rögle och Stefan Gråhns, senast hos Troja, där han dock inte fick förnyat förtroende.

– Jag har en väldigt bra känsla inför den här matchen, men det är viktigt att vi inte ger dem tid att briljera med sitt passningsspel och spelvändningar, säger Forsberg.

Mer läsning

Annons