Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Modo nollade Brynäs - efter femstjärnig insats

Modo J20 vann med 0–3 över Brynäs under söndagen.
En stor anledning stavas William Silwerfeldt Öhman. Modos målvakt räddade 36 skott och höll nollan.

Annons

– Han gör en femstjärnig insats, säger Henrik Gradin, huvudtränare i Modo J20.

Efter två mediokra matcher mot Västerås J20 under fredagen och lördagen vaknade Modo på rätt sida på söndagen och fick efter en stark insats med sig tre poäng hem till Örnsköldsvik.

– Vi visar upp en helt annan moral och kampvilja än matcherna mot Västerås. Vi äger 50 minuter av denna match och har mer tryck på dem än vad de har på oss, säger en nöjd Henrik Gradin.

Fram till i slutet av den tredje perioden stod det 0–1 till Modo och en kvittering var nära från Brynäs sida. Då stod William Silwerfeldt Öhman i vägen.

Henrik Gradin hyllar sin målvakt, men tycker att hela laget förtjänar ett plus.

– Han gör några riktigt kvalificerade räddningar när det står 0–1. Han är en stor anledning till att vi vinner matchen, men samtidigt är vi som lag bättre än Brynäs.

Helgens tre matcher resulterade i sex poäng för Modo och laget står därmed kvar på en tredjeplats i J20 superelit norra-tabellen.

Henrik Gradin summerar helgen.

– Det är en helt okej helg poängmässigt. Vi gör en riktigt bra hockeymatch och två betydligt sämre insatser. William Silwerfeldt Öhman förtjänar en stjärna tillsammans med Albin Carlsson, Lukas Ekeståhl Jonsson, David Gunnarsson, Oscar Söderberg och Fabian Gunnarsson.

Mer läsning

Annons