Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Modo laddar för publikfest på lördag

/

När Modo Hockey mötte Luleå i oktober noterades säsongens hitintills enda fullsatta arena.

På lördag kan det bli dags igen - när Skellefteå besöker Örnsköldsvik.

– Vi satsar på fullt hus, säger Jennifer Andersson.

Annons

Efter en svag inledning resultat- och publikmässigt börjar publiken hitta tillbaka till Fjällräven Center. 7 600 åskådare mot Luleå är säsongens bästa publiksiffra. På lördag när Skellefteå besöker Örnsköldsvik laddar Modo Hockey för en ny fullsatt arena. På tisdagen var redan 6150 biljetter sålda.

– Försäljningen tuffar på och vi satsar absolut på fullt hus på lördag när det är dags för derby mot Skellefteå. Det kommer att bli en hockeyfest, säger Jennifer Andersson, ansvarig för kommunikation och ny media på Modo Hockey.

Inför lördagen ska Modo även möta Brynäs på hemmais. Till den matchen är biljettläget inte lika bra. 4070 biljetter var sålda på tisdagen.

– Vi ser fram emot att många kommer ner till rävlyan och skapar tryck även på torsdag. Fjällräven Center är vår hemmaborg och killarna har bevisat att de förtjänar ett stort läktarstöd med sin vilja och underhållande hockey, säger Jennifer Andersson.

Modo Hockey vill fortsättningsvis sprida budskapet om sin ståplatspublik.

– Ståplatspubliken är kärnan i trycket men såklart är sittplatspubliken lika viktig eftersom att de hakar på ståplats, säger Jennifer Andersson.

Mer läsning

Annons