Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Live: Modo förlorade igen

Det har varit sällsynt de senaste veckorna - men nu har Modo förlorat två matcher i rad. Frölunda åkte hem från Fjällräven Center med en 3-2-seger i bagaget. Följ matchen i livebloggen!

Annons

Inför matchen:
Ett förstärkt Modo, med Gustav Possler och Per-Åge Skröder tar emot Frölunda på hemmais, där bland andra förra Modospelarna Dick Axelsson och Jonas Ahnelöv finns.

Modo Hockey mönstrar för första gången den här säsongen en helt skadefri trupp. Av den anledningen måste juniorerna William Nylander och Adrian Kempe finna sig i att inte delta. De spelar dock med J20-laget i Timrå i kväll - och J20-lagets resa följer ni på nära håll i deras egen blogg "Modo junior inside" här på Allehanda.se.

Även Christopher Bengtsson är utanför truppen i afton. Nyförvärvet Niklas Nordgren får omgående chans i förstauppställningen där han har sällskap av Mattias Ritola och comebackande Gustav Possler.

Noterbart i övrigt är att Linus Ullmark är tillbaka i kassen. Under säsongen har målvakterna i regel stått två matcher i stöten, men Anton Forsberg får alltså klivat åt sidan direkt efter sin mindre lyckade insats, 2-6-förlusten, borta mot Skellefteå i lördags.

Modos lag ser ut så här i sin helhet:

Målvakt: Linus Ullmark (Anton Forsberg).

Backpar: Kyle Cumiskey-Robert Hägg, Nichlas Torp-Oscar Hedman, Richie Regehr-Viktor Lööv.

Sjundeback: Joonas Lehtivuori.

Kedjor: Gustav Possler,-Mattias Ritola-Niklas Nordgren, Per-Åge Skröder-Samuel Påhlsson-Mario Kempe, Simon Önerud-Kristian Forsberg-Peter Öberg, Edwin Hedberg-Jeff Tambellini-T.J. Hensick. 

Extraforward: Dave Spina.

Mer läsning

Annons