Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efter Modointresset – nu tränar Per Ledin med SHL-klubb

Sporten kunde under onsdagen berätta att Modo ser Per Ledin som ett alternativ till nästa säsong. Nu skriver Färjestad att veteranen plockats in för att bredda träningstruppen.

Annons

Per Ledin laddar för nästa säsong genom att delta på Färjestads försäsongsläger.

Det handlar inte om något kontrakt eller try out-spel. Per Ledin har, tillsammans med NHL-spelaren Marcus Johansson och Andreas Jämtin, helt enkelt bjudits in till Färjestads försäsongscamp för att bredda träningstruppen.

– "Mackan" är ju hemma på semester medan de andra två har en önskan om att fortsätta sina respektive karriärer men som just saknar klubbar. Vi ser en stor fördel i att de är villiga att komma och hjälpa oss i den här situationen samt att det såklart är positivt för killarna själva att få ta del av organiserad träning, säger Håkan Loob till FBK:s hemsida.

LÄS MER: Per Ledin om framtiden och Modointresset

Per Ledin har ett förflutet i Färjestad och vann säsongen 2005/2006 SM-guld med Karlstadslaget. I en intervju med Sporten berättade 37-åringen att det finns SHL-klubbar som visat intresse för honom men han ville inte berätta vilka.

– Det som är intressant att veta är att jag pratat med några allsvenska klubbar, några SHL-klubbar och även utländska klubbar.

SE MER: Analys: "Här är spelarna Modo borde sajna före Per Ledin"

Mer läsning

Annons