Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

8 floppar vi minns

/

TJ Hensick var den där prestigevärvningen som skulle leda Modos offensiv.
Efter ett drygt halvår lämnar han istället klubben efter att ha haft svårt att ta en plats i laget.

Annons

T.J. Hensick var den spelare som det snackades mest om hos Modofansen innan säsongen. Under flera försäsonger hade hans namn nämnts under silly season (tillsammans med Darren Haydar), men nygifte Hensick kom till Modo till synes otränad och han blev inte alls den ledande spelaren som general manager Markus Näslund hoppats på.

Men Hensick är inte den första floppvärvningen i Modos historia.

Här är några till, och tycker du att vi missat någon eller några, ge oss förslag på andra floppvärvningar i Modohistorien.

■ Mike Morrison, Ecke Holmbergs målvaktsvärvning strax innan deadline gjorde ingen succé alls. Inledde med att kasta in puckar mot Skellefteå i debuten.

■ Tomas Kapusta, tjecken, som kom, sågs och åkte hem.

■ Greg Johnston, hade rykte om sig att vara en hårdskjutande back. Ingen hade sagt något om att han också var en av de allra långsammaste.

■ Tony Tuzzollino, transatlanten med itallienskt pass gjorde mål i sin debut borta mot Södertälje. Sedan gjorde han inget mer alls.

■ Sean Sullivan, backen som värvades inför den här säsongen var inte heller han förberedd för spel i SHL, mentalt och fysiskt, och flyttade ganska omgående till Tyskland.

■ Martin Wilde, handplockad av Jim Brithén, började bra men sedan gick det mesta snett.

■ Brett Skinner. En panikvärvning som hade mest panik i egen zon.

Vad tycker du? Skriv en kommentar!

Mer läsning

Annons