Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sedin rasar mot sina lagkamrater: "Vissa av våra spelare anstränger sig inte"

Daniel Sedin brukar inte vara den som höjer rösten, och framför allt inte skäller ut sina lagkamrater offentligt.
Men någon ska vara den första, som efter 0–3-förlusten hemma mot St. Louis.

– Vissa av våra spelare anstränger sig inte, säger ex-Modoiten enligt Vancouver Sun.

Blues, utan skadade Alexander Steen, vann enkelt på bortais mot Vancouver och efter matchen var Canucks assisterande kapten inte nådig i sin kritik.

– Det som oroar mig är viljan. Och jag tror att vissa av våra spelare inte anstränger sig. Det är inte bra nog. Och jag tror de jag syftar på vet vilka de är. Det är pinsamt att inte kunna ge sitt yttersta i varje match, säger den besvikne assisterande lagkaptenen till lokaltidningen Vancouver Sun.

LÄS MER: Jodå, det finns en hel del som talar för Modo

Vancouver Canucks har en tung säsong och har nu fyra raka förluster. Visst, de har mängder av skador just nu, men man har underpresterat i stort sett hela säsongen, bortsett från inledningen.

Och i vanlig ordning är det tvillingarna Daniel och Henrik Sedin som fpr dra ett tungt lass. Men efter Blues-förlusten var Daniel tvungen att vädra sin kritik.

– Tidigt på säsongen vann vi en del eftersom att vi hade tillräckligt med spelare som kämpade. Men om man inte ger sitt yttersta i varje byte, i varje match, så kommer man förlora med 2–3 och 1–2 som vi har gjort det här året. Det finns en anledning till alla dessa uddamålsförluster, säger Daniel till Vancouver Sun.

SE MER: Modokaptenen taggad inför kvaldramat