Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sista ordet inte sagt om Hockeyfesten: "Vi lägger ett pussel"

I går: Modos damlag var inte inbjudna till Hockeyfesten 17 september. Idag: Nu görs allt för att riksserielaget ska kunna vara med. "Vi lägger ett pussel och letar lösningar", säger Frank Eriksson.

Annons

Det var i går som Sporten kunde berätta att när det bjuds på Hockeyfest i Fjällräven Center 17 september. Modos J20-lag, A-laget samt Ö-vik Hockeys representationslag skulle spela matcher samma dag under samma tak.

Det innebar att Modo Hockeys riksserielag, som då har hemmapremiär mot Djurgården, skulle tvingas flytta till Modohallen.

Och när det kom ut blev det livat...

Därefter har Modo Hockeys ledning agerat, bland annat har damernas sportchef Robert Elfving och sportrådets Per Svartvadet träffats för att hitta en lösning.

Frank Eriksson, Modo Hockeys marknads- och presschef lägger pussel just nu.

– Vi håller på att nysta i det här nu och gör allt för att få in så många matcher som möjligt samma dag i Fjällräven Center, säger Modo Hockeys marknads- och presschef Frank Eriksson och menar då underförstått att även damlaget ska få spela i arenan vid samma tillfälle.

Kritiken har varit massiv mot att damlaget skulle byta matcharena till den betydligt mindre trivsamma Modohallen och Frank Eriksson beklagar att det blivit så här, men menar att klubben nu försöker göra allt för att alla ska bli nöjda.

– När vi spikade den här Hockeyfesten var inte alla serieprogram lagda och nu måste vi lägga ett pussel, gällande istider, TV-sändning (gäller herrlagets match mot Pantern) och motståndarlagens resor. Men jag säger som Robert Elfving, att sista ordet inte är sagt, säger Frank Eriksson.

LÄS MER: Hockeyfest – då får Mododamerna flytta på sig

LÄS MER: Ishockeyfesten som håller stadens främsta ishockeylag utanför

LÄS MER: Succétränaren tillbaka hos Modo Hockey

Mer läsning

Annons