Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bekräftat: Jens Öhman tillbaka som huvudtränare för Modos damer

Jens Öhman återvänder till Modo och kommer att träna damlaget framöver.

Annons

Vi skrev om uppgifterna att Jens Öhman tar över Modos damer i början av maj. Nu bekräftar klubben att det blir just Öhman som leder laget i Riksserien kommande säsong.

– Det känns roligt och inspirerande att få möjligheten att ta hand om det här laget. Hela tiden går damhockeyn framåt och spelarna är väldigt ambitiösa, något som passar mig eftersom jag brinner för att utveckla spelare individuellt, säger Öhman till Modos hemsida.

– Jag vill att Modo ska bli ett topplag, vi har ett ungt och talangfullt lag så det ska bli spännande att se när vi kan utmana om SM.

Jens Öhman.

Öhamn kommer senast från en roll som assisterande tränare i Timrå IK i HockeyAllsvenskan. Senast han var i Modo var 2010/11, även då som tränare för damlaget. Kontraktet sträcker sig till säsongen 2017/18.

– Jens har varit här förut inom damverksamheten och har efter den tiden fått med sig mycket rutin och erfarenhet. Vi är mycket glada över att ha landat en huvudtränare och extra mycket över att det blev Jens. Han var ett av få namn som diskuterades när det blev aktuellt med ett tränarbyte, säger Modo Hockeys damansvarige Robert Elfving.

LÄS OCKSÅ: Modos stjärnspelare tillbaka på is efter mardrömssäsongen: "De senaste månaderna har varit jobbiga mentalt"

Hägglund: Att sportsliga ledningen inte var på plats är ett väldigt nonchalant uppträdande

Lämnar Modo efter fem säsonger och ett SM-guld: ”Har inte alltid haft föreningen bakom sig”

Mer läsning