Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SD: "Stäng gränsen, utvisa alla illegala invandrare…välfärdsturister och alla som fått uppehållstillstånd på falska grunder"

Svar på ”Trygghet måste återupprättas i hela landet”, Ordet fritt 14 november.

Tryggheten måste återupprättas i hela landet skriver Centern. Häpnadsväckande påstående minst sagt.

Det är ju Centern som tillsammans med Alliansen medvetet försatt Sverige i katastrofläge genom att under åtta år driva en totalt ansvarslös massinvandringspolitk från tredje världen som har överbelastat och raserat polis, rättsväsende och välfärdssystem.

Lösningen är inte fler värdegrundsformade genuspoliser som bjuder kriminella på kaffe och bullar.

Lösningen är att stänga gränsen, utvisa alla illegala invandrare, kriminella ligor, välfärdsturister och alla som fått uppehållstillstånd på falska grunder.

■■ För fler insändare, klicka här.

Då kan polisen få andrum och möjlighet att återställa lag och ordning.

Har man översvämning i källaren är steg ett att stänga huvudvattenkranen, steg två att länspumpa och steg tre att påbörja renovering.

Centern tycks vilja påbörja renoveringen utan att först stänga vattenkranen och med vatten upp till knäna – hur tänker ni egentligen?

Sverige måste bli ett oattraktiv land för sociala turister och kriminella ligor.

Lösningen är hårda straff, permanenta gränskontroller, kraftigt sänkta bidrag, tillfälliga uppehållstillstånd, stopp för anhöriginvandring.

Det enda som ska vara generöst är återvändandebidraget.

Centern tillhör den politiska elit som trots folkets kraftfulla protester påtvingat oss globalisering, öppna gränser och mångkultur. Vi blev aldrig tillfrågade.

De som protesterade blev brutalt nertystade.

Nu presenterar Centern ogenomtänkta lösningar på enorma problem som de själva medverkat till att skapa. Ni saknar all trovärdighet.

Ronny Edlund

Gruppledare SD Örnsköldsvik

■■ Läs och kommentera insändare på Ordet fritts Facebooksida .

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel