Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Satsar på att sälja byggprylar på nätet

Det byggs, snickras och inreds som aldrig förr i Sverige. Men byggmaterial kostar skjortan - om man inte köper begagnat förstås. Nya Härnösandsföretaget byggbitar.se kränger byggprylar på nätet.

- Folk har inget emot att köpa begagnat om det är fräscht, säger Stefan Fröberg, som driver det nystartade företaget byggbitar.se, en marknadsplats på nätet som specialiserar sig på byggvaror, mycket begagnat men även nytt.

Fast de köper inte in och säljer något själva, håller inget lager och står inte för några transporter.

- Vi är ett verktyg för säljare och köpare att hitta varandra, säger Stefan Fröberg.

Byggbitar är ju inte precis ensamma om att kränga grejor på nätet. Många som shoppar på internet går till exempel av födsel och ohejdad vana in på Blocket och letar när de söker något. Ingen dålig konkurrent för ett litet Härnösandsföretag på tre personer att tampas med.

- Jag ser inte det här som en konkurrent till dem, de är ju så jäkla stora. Vi komprimerar ihop det och specialiserar oss på byggvaror och inredning, säger Stefan Fröberg.Läs mer i fredagens TÅ.
ANNA WIKNER
0660-29 55 31