Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sara Karlsson avslutade årets PRO-underhållning

Coronapandemin är ett gissel för oss alla. Inte minst för alla på våra äldreboenden.

PRO Bjästa, genom specielle festfixaren Janne Persson, har i sommar glatt våra äldre genom att bjuda på musikunderhållning på följande äldreboenden i kommunen:

Lejonbacken i Örnsköldsvik, Sörgården och Myrtengården i Bredbyn, Bjästagården i Bjästa, Söränget i Gullänget, Rosenbacken i Själevad, Fyrklövern i Sidensjö, Arnäsgården i Arnäsvall, Sundhem i Domsjö, Husums Omsorgsboende i Husum, Rönnen i Örnsköldsvik

Nu är den tuffa sommaren 2020 till ända och vi blickar fram emot hösten och vintern. Vi hoppas att covid-19 då har börjat släppa greppet en aning...

”Nolaskogs egen Celine Dion”, skönsjungande Sara Karlsson, avslutade årets PRO-underhållning uppe i Bredbyn den 28 augusti. Till stor glädje för de boende på Sörgården och Myrtengården.

Nu avblåser vi PRO-underhållningen för i år. Det börjar bli alltför kyligt för våra äldreboende att vistas ute på gräsmattan, säger Janne Persson och får nickande bifall från Sara Karlsson.

Janne Persson har som vanligt gjort ett jättejobb. Han har jagat sponsorer kors och tvärs genom kommunen.

Jag vill rikta ett stort tack till alla sponsorer. Utan deras ekonomiska bistånd hade vi inte kunnat bjuda på sommarens underhållning på äldreboendena.

Till sist, en uppräkning av alla sponsorer:

Ica Kvantum, Örnsköldsvik, Ica i Bredbyn, Ica Supermarket, Bjästa, PRO Bjästa, Ullstens Mekaniska, Bjästa, Bjästa Handelsträdgård, Bjästa, Nätraälven Skog, Sidensjö, TM Fastighet Service, Örnsköldsvik, Lättelement, Örnsköldsvik, Ica Supermarket, Husum, Ica Supermarket, Själevad, Stora Coop, Örnsköldsvik, och Ica Centrum, Örnsköldsvik.

Anders Nordin

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel