Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sandra Näslund utslagen i kvartsfinalen i Schweiz

Sandra Näslund tog sig inte vidare från dagens kvartsfinal i Arosa, Schweiz. Redan klara världscupssegraren Anna Holmlund vann sedan finalen överlägset.

Sandra Näslund var ute efter tredjeplatsen i damernas totala världscup i skicross. Men under dagens tävlingar i Arosa tog hon sig inte närmare då hon slogs ut i kvartsfinalen, där hon slutade trea bakom hemmaåkaren Katrin Müller och Anna Wörner, Tyskland.

Inför tävlingarna skiljde det 25 poäng mellan Näslund och Alizee Baron, Frankrike, som hade tredjeplatsen i den totala världscupen.

Läs också: Se vår skicross-stjärnas snurriga uppladdning inför dagens VC-final

I finalen var Anna Holmlund överlägsen. Den redan klara världscupssegraren vann före Marielle Thompson, Kanada, och Alizee Baron, som tog nya poäng som trea i dagens tävling.

På herrsidan gick Victor Öhlin Norberg till final, där han såg ut att sluta sist in mot mål.

Men då föll konkurrenten Jean Frederic Chapuis, Frankrike, i en situation med Christopher Delbosco, Kanada, och "Vön" kunde passera båda åkarna.