Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sandra Näslund live från Kramfors – missa inte Mittmedias OS-satsning

 
Vinter-OS i Sydkorea 2018
Visa alla artiklar

Mittmedia satsar på att ta OS till din ort.
Förra veckan träffade vi skicrosstjärnan Victor Öhling Norberg i Funäsdalen. På söndag är det dags att möta nästa stora skicross-hopp – då vi hälsar på Sandra Näslund hemma i Kramfors.

Går du också runt och längtar efter att de olympiska spelen ska starta? Det gör vi på Mittmedia också. Därför har vi redan nu påbörjat vår bevakning av våra lokala OS-hopp.

Mer om satsningen: Här är Mittmedias storsatsning på OS – gör mästerskapet superlokalt: "Vi vill ta OS till din by"

I förra veckan träffade vi Victor Öhling Norberg i Funäsdalen och på söndag är det återigen dags. Då träffar vi världsmästaren och medaljhoppet Sandra Näslund, i sin hemort Kramfors, för att prata om uppväxten, vad hembygden har betytt för henne och vi får höra henne berätta om sin satsning mot OS.

– Skulle jag komma hem med en medalj från OS skulle jag vara nöjd. Då har jag gjort det bra tycker jag, men skulle det inte bli så skulle jag nog bli besviken, säger skicrosstjärnan.

Klockan 13.00 startar livesändningen från First Hotel Kramm. Vill du ha en plats i publiken? Kontakta då hotellet via telefon på 0612-77 13 30.

Missade du livesändningen med VÖN? Ingen fara. Kolla in reprisen här (för Plus-kunder): Hör Victor Öhling Norberg inför OS: "Jag ska åka dit för att ta medalj"