Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så var Kanye Wests besök i Älmhult

Världsartisten Kanye West besökte Ikea i Älmhult på tisdagen _ och hans fans var inte sena att ge sig dit för att få en glimt av superstjärnan.
– Vi åkte raka vägen ner. Jag får nog inte säga hur snabbt det gick, säger Ahmad Rahmati, från Huskvarna, till Jönköpings-Posten.

Varför Kanye West befann sig på Ikea har ännu inte bekräftats. Det spekuleras i om det rör sig om ett samarbete, eftersom West förutom att göra musik även är designer. Han har även kopplats samman med designern Katie Eary som tidigare designat för varuhuset.

– Det stämmer. Vi kan bekräfta att han är på plats. Jag vill och kan inte säga mer än att han är i Älmhult på Ikea idag, sade Jakob Holmström, pressansvarig på Ikea, till Aftonbladet på tisdagen.

För Expressen bekräftar Johanna Blomqvist, på Ikeas pressavdelning, att West träffade företagets designavdelning.

Ahmad Rahmati och två kompisar körde drygt 16 mil, från Huskvarna till Älmhult, och väntade i fyra timmar. Sedan fick de ögonkontakt med sin idol.

– Jag stod där barfota, då skrattade han åt oss. Men jag hade pennan och skorna i handen och då signade han båda mina skor och de andras också efter ett tag, säger Rahmati till Jönköpings-Posten.

Han ska genast ha blivit erbjuden 40|000 kronor för skorna, som kommer från West eget märke. Men någon försäljning var inte aktuell.

Senare på kvällen ska West ha ätit middag på Brasseriet i Älmhult samtidigt som fans samlades utanför.

– Det var fantastiskt trevligt. Han var väldigt sympatisk och njöt av maten. Det var en uppmärksammad dag i lilla Älmhult, säger krögaren Mats Stjernqvist till Expressen.

(TT)