Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så hyllades Skröder för milstolpen i Mododressen

Per-Åge Skröder har gjort 200 mål i Modos dress.
Det är verkligen inte fy skam – och för prestationen har han nu hyllats inför hemmapubliken.

När Skröder skickade in 2–0 mot Frölunda i lördags passerade han den mäktiga milstolpen och inför matchen mot Växjö uppvaktades han av Modos general manager Per Svartvadet på Fjällräven Centers is. Modo hade dagen till ära även sytt ihop en hyllningsvideo som visades på mediakuben.

– Att det blivit så många fullträffar som det blivit har jag Niklas Sundström att tacka för. Att det klickade så bra mellan oss har betytt mycket. När jag spelade med honom så var det bara att placera sig i läge med klubban på isen så kom pucken där, säger Per-Åge Skröder i en intervju i Modos matchprogram.

Återstår att se om det blir ytterligare något mål för Skröder när Modo gör upp med Växjö. Den 38-årige norrmannen har ytterligare milstolpar att jaga i målligan i SHL där han sitter på fjärde plats med sina 260 mål från åren i Modo, Södertälje, HV 71 och Frölunda.

Upp till Håkan Loob har Skröder två mål, upp till Magnus Wernblom är det fyra – och Lars-Gunnar Pettersson sitter alltjämt på tronen med sina 270 mål.

Följ vår direktrapportering från Modo–Växjö här.