Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så bevakar vi SM-rallyt i Östersund – se stjärnorna jaga medaljer

I helgen körs Östersunds Winter Rally, som är en deltävling i SM.
Vi kommer hårdbevaka tävlingarna hela helgen och livesänder på fredag kväll.
– Det kommer vara ännu bättre startfält än på SM-veckan i Söderhamn, säger Kurt Eliasson, vår expert.

Annons

Sverigeeliten tar sig till Östersund i helgen, för att göra upp i Östersund Winter Rally.

Vi storsatsar i samarbete med Svensk Bilsport och har rättigheterna att direktsända från tävlingarna på fredag, som en del i vår storsatsning på SM-deltävlingen.

– Östersundarna har i alla år alltid levererat bra tävlingar. Upplägget med tävlingar från travbanan på fredag blir väldigt publikvänligt, säger Kurt Eliasson, som kommer att kommentera tävlingen och vara på plats för vår räkning.

Du kommer att kunna se sändningen om du är prenumerant eller har Plus. Att skaffa ett Plus-konto kostar en krona första månaden och därefter 99 kronor i månaden. Du får då tillgång till allt Plus-märkt material på alla Mittmedias 20 sajter och 24 nyhetsappar (inklusive Hockeypuls och Bandypuls).

För Plus-kunder: Här kan du se fredagens sändning, med start 19.30

På lördagen fortsätter tävlingarna och du kommer kunna följa dem på sajten via vår liverapportering, bilder och webb-tv.

– Det här blir den första riktigt stora tävlingen i Sverige i år. De bästa kommer att vara med och det är ännu bättre startfält på deltävlingen som gick på SM-veckan i Söderhamn.

För Plus-kunder: Ingen fara för vägarna inför SM-rallyt: "Det känns bättre än i fjol"

Läs också: Storsatsning på rally – vi direktsänder SM-tävling