Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rosenberg tvåmålsskytt i Europaseger

Annons

Markus Rosenberg gjorde två nickmål när Werder Bremen besegrade Nacional Madeira med 4-1 i Europa league. Det första kom efter 31 minuter när Rosenberg satte Marcelo Morenos stolpretur och det andra bara sex minuter senare efter en tumultartad situation i bortalagets straffområde.

En kvart in på andra halvlek reducerade Ruben Micael för Nacional Madeira, men i slutminuterna gjorde Moreno 3-1 och Marco Marin 4-1.

Werder Bremen är sedan tidigare klart för 16-delsfinal.

Andreas Isaksson vaktade målet när PSV Eindhoven ordnade avancemang efter 1-0 mot Sparta Prag. Målet kom på tilläggstid genom Jonathan Reis som fick fira med bland andra Ola Toivonen. Den svenske anfallaren fick börja på bänken men kom in i den 62:a minuten.

I samma grupp vann FC Köpenhamn med 2-0 mot Cluj, laget med Johan Wiland och Oscar Wendt på planen har därmed chansen att gå vidare om man vinner den direkt avgörande matchen mot Sparta Prag om två veckor.