Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rosenberg tvåmålsskytt i Europaseger

Annons

Markus Rosenberg gjorde två nickmål när Werder Bremen besegrade Nacional Madeira med 4-1 i Europa league. Det första kom efter 31 minuter när Rosenberg satte Marcelo Morenos stolpretur och det andra bara sex minuter senare efter en tumultartad situation i bortalagets straffområde.

En kvart in på andra halvlek reducerade Ruben Micael för Nacional Madeira, men i slutminuterna gjorde Moreno 3-1 och Marco Marin 4-1.

Werder Bremen är sedan tidigare klart för 16-delsfinal.

Andreas Isaksson vaktade målet när PSV Eindhoven ordnade avancemang efter 1-0 mot Sparta Prag. Målet kom på tilläggstid genom Jonathan Reis som fick fira med bland andra Ola Toivonen. Den svenske anfallaren fick börja på bänken men kom in i den 62:a minuten.

I samma grupp vann FC Köpenhamn med 2-0 mot Cluj, laget med Johan Wiland och Oscar Wendt på planen har därmed chansen att gå vidare om man vinner den direkt avgörande matchen mot Sparta Prag om två veckor.