Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

REPRIS: Se finalen av succéturneringen på Hörnsjön med en fenomenal sexmålsskytt

Premiärupplagan av Höga Kusten Pond Hockey Tournament blev en fantastisk fullträff.
– Det här är ärligt talat ännu bättre än vad jag i min vildaste fantasi vågade hoppas på. Mottagandet från publik/spelare och hela gängets slit runtikring – för att inte tala om vädret, summerade Mikael Lindnord, lyrisk tävlingsledare.

Det fanns ingen exakt siffra på publiktillströmningen under helgen, men enligt arrangörerna själva uppskattade man det till drygt 3000 personer under såväl lördag som söndag.

– Att nå ut på detta sätt redan den första gången man testar ett sådant här event är helt otroligt egentligen.

– Bara för någon dag sedan blev vi uppringda av en kille i St Moritz där man arrangerar de schweiziska mästerskapen i Pond Hockey varje år i januari. De hade sett vårt koncept på nätet och ville direkt etablera ett utbyte med oss, säger Lindnord som kunde lägga till ett extra pris till den startbiljett till nästa års upplaga av Ulvö Classic som det vinnande laget skulle få.

En inbjudan till nästa års turnering i St Moritz med resa och uppehälle betalt.

Vilka som fick detta ärofyllda uppdrag?

Inte oväntat var det ett av de lag som plockats ihop av aktiva ishockeyspelare.

Det blev till slut Örnsköldsviks HF:s kvintett kallad "Red Machine" med Niklas Nordenberg, Fredrik Sjödin, David Gunnarsson, Jesper Persson och Sebastian Magnusson som tog hem premiärupplagan efter finalvinst 8–5 över AllStar med bland annat Modo-bekantingarna Niklas Nordgren och Fredrik Warg i laget.

Väljer Ni att se vår finalsändning i repris får Ni se bland annat se sex mål från en och samma spelare – samt en plump fråga om aktuell vikt till en av Modo-profilerna.