Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Remsle vann sexpoängsmatchen: "Riktigt skönt"

Det var botten mot botten när Remsle gästade Selånger 2.
Och det var Remsle som gick segrande ur bataljen efter fem drömminuter.
– Riktigt skönt, säger tränare Leif Medin.

13 poäng stod både Remsle och onsdagens motståndare, Selånger på, inför bottenmötet. Det var, minst sagt, en sexpoängsmatch för lagen. Och efter en mållös första halvlek var det Remsle som kunde knipa tre poäng efter Ella Högbergs två mål inom loppet av fem minuter.

– Hon var riktigt bra. Det var nära ett hattrick för hennes del också, berättar Remsle-tränaren Leif Medin som tyckte segern var rättvis.

– Vi är bättre, helt klart. De har egentligen bara ett läge och det är en frispark som de gör mål på. De var svåra att spela mot. De backade hem och gav inte bort mycket, särskilt i första. Men vi pratade ihop oss i paus och hittade sedan ett bättre anfallsspel.

I och med Remsles seger avancerar laget nu till en sjätteplats, två poäng före Stöde, som dock spelat en match mindre. Efter en tung vår har Remsle nu tre raka segrar och siktet inställt på en placering högre upp i tabellen.

– Vi har kommit i gång bra under hösten. Vi har fått in några bra nyförvärv. Det är några tidigare spelare som kommit tillbaka och lyft oss.