Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Regissören om Bosse Högberg-filmen

Annons

Problemen kring filmen "Sånt är livet" om boxaren Bosse Högberg fortsätter. Som TT Spektra berättade tidigare i veckan har produktionen har ännu en gång förlorat sin regissör, bara en månad för produktionsstart. Producenten Helena Danielsson sade på tisdagen att det bland annat berodde på samarbetssvårigheter med avhoppade regissören Martin Zandvliet, något han nu dementerar.

"Mitt avhopp från filmen berodde inte på samarbetsproblem med någon av produktionens medarbetare. Tvärtom har jag aldrig upplevt en så stor glädje och lust till ett projekt som jag upplevde på detta", skriver han i ett uttalande.

I stället, menar han, handlar filmens problem till stor del om en ekonomi som inte var säkrad samt att producenten inte fullföljt kontrakt och löneutbetalningar på rätt sätt. "Jag såg inga andra möjligheter än att stoppa produktionen och dra mig ur som regissör", skriver han.

Filmen om Bosse Högberg presenterades första gången 2009 men har sedan dess dragits i långbänk. Ola och Noomi Rapace har hela tiden varit klara för huvudrollerna som boxaren och hans hustru Anita Lindblom. Även Catherine Hardwicke har varit aktuell som regissör.

Mer läsning

Annons