Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Regibakslag för Bosse Högberg-film

Annons

Filmen "Sånt är livet" om boxaren Bosse Högberg är satt på paus.

Den segdragna produktionen har ännu en gång förlorat sin regissör.

Regissörsbytet från "Twilight"s Catherine Hardwicke till danske Martin Zandvliet beskrevs initialt som "ett lyckokast" när det blev känt i början av hösten. Men med bara fyra veckor kvar till produktionsstart av filmen "Sånt är livet", där Noomi Rapace och Ola Rapace ska spela huvudrollerna stötte produktionen på problem tidigare i höstas.

Vad som hände var att vi förlorade två stora avdelningar, mask och kostym. Det var på grund av samarbetssvårigheter med regissören, det är så det kan vara ibland. Eftersom det här är en periodfilm så lyckades vi inte få det att fungera med den ursprungliga tidsplanen och tvingades ta en time-out, säger Helena Danielsson.

"Allt har dragit ut på tiden"

Regissören Martin Zandvliet är nu ute ur bilden vilket försvårar för produktionen att komma vidare.

Vi har hamnat i en situation att allt har dragit ut på tiden och risken finns att vi fastnar. Det har inget att göra med Noomi eller Ola eller Peter Birro. Men nu har vi hamnat i ett nytt läge med omförhandlingar och diverse, vilket gör att det har varit svårt. Jag har jobbat dygnet runt för att få det löst, säger Helena Danielsson.

Ola Rapace besviken

I en intervju nyligen berättade Ola Rapace för TT Spektra om sin inställning till det sinkade projektet.

Det har varit så många besvikelser med det där så jag orkar inte tro på någonting längre. Men både Noomi och jag är för envisa för att ge oss, så det kommer att bli av.

Den bilden har även Helena Danielsson.

Vi tar en paus nu. Det viktigaste för mig är att Peter och Ola och Noomi är kvar. Och jag gör allt för att de ska kunna hålla det levande.

Mer läsning

Annons