Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rasistisk och korkad tankespya från SD

Nej, du behöver nog inte vara vare sig rasist eller korkad för att rösta på eller företräda Sverigedemokraterna. Men det hjälper onekligen.

Kanske har du missat alla rasistiska utspel. Allihop. Blundat med både ögon och öron när SD-företrädarna öppnar munnen och det rinner ut galenskap.

Kanske var du så dålig på matte i skolan så att du inte fattar att den sverigedemokratiska budgetmatematiken inte överensstämmer med verkligheten. Kanske tycker du att politiska beslut ska bygga på en känsla av vad som är rätt snarare än på fakta och vetenskap.

Men hörru, det är dags att skärpa sig. Och kan du surfa in på Sverigedemokraterna i Örnsköldsviks hemsida och läsa de ”politisk” inläggen där utan att hjärnan exploderar, ja då är det tragiskt nog förmodligen redan försent.

Det senaste inlägget ägnas åt rasbiologi (och jag ska inte säga vem mer som ägnade sig åt rasbiologi för det är orättvist).

En salig blandning av ”Samtidigt som kvinnor blir allt mer olyckliga, är män och maskulinitet demoniserad av Kulturmarxismen (främst feminister) som ’gift’. Denna propaganda har varit så framgångsrik att män i Väst börjat eftersträva en asexuell livsstil fri från kollektivistiskt intrång och fördömande” till påståendet att pojkar drogas för att ”dämpa deras naturliga fysiska frenetiska aktiviteter” i syfte att göra pojkar mer lika flickor.

Jag lär mig att ”Utplånandet av det fria ordet och fria tankar är alltid den heliga graven för Kulturmarxismen” (men jag gissar att textförfattaren inte på riktigt menar en ”helig grav” utan ”graal”) och jag får mina fördomar om sverigedemokratisk transfobi bekräftade när texten övergår i en ren hattext om hur ”en man som hugger sönder sin kropp och tar hormonpiller för att se ut som en kvinna är inte en kvinna och kommer aldrig att bli en kvinna.”

Men som om detta långa snömos inte var nog, visar det sig att hela texten tillskrivs en ”Brandon Smith” men att den är ”fritt översatt”.

Jag hittar originaltexten på nätet. Och den visar sig inte alls innehålla en rad om feminism, om drogande av pojkar, om rasbiologi och den saknar helt hänvisningar till transsexualism som konsekvens av utbredd kulturmarxism.

Så detta är en anonym sverigedemokrats rasistiska och korkade tankespya. Och köper du resonemanget är du antingen rasist eller korkad. Eller båda. Jag gissar båda.

Det publicerade inlägget på SD i Örnsköldsviks hemsida togs bort vid 13-tiden på onsdagen.

Läs också: Sverigedemokraterna: "Feministernas förtryck leder till självmord"