Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Radio Örnsköldsvik i startgroparna inför ny säsong

Ännu en succéomgång av Semesterpratarna kan läggas till handlingarna. För dig som missat något, var lugn. Du kan enkelt och bekvämt lyssna på PoD radion genom att besöka hemsidan, klicka dig fram till alla lagrade program från 2012 till årets utgåva och lyssna när det passar dig.

Annons

Nu står vi inför en ny säsong där alla föreningar som ideellt producerar fram ett varierat utbud. Radio korsväg har genom sitt Sönda´morron fasta inslag, där undertecknad kåserar för 20:e året om allt mellan himmel och jord. En annan fast punkt är veckans dikt, där lokala poeter medverkar med egna dikter. Nu är det dags att presentera höstens diktare i RKV-etern, Per-Eric Vestman! Han är mycket aktiv och dyker upp i bland annat Poesihörnan, på olika sammankoster i föreningslivet och äldreboenden.

Per-Eric har även sammanställt sin första diktsamling som spänner över de vardagliga tilldragelser i historisk- och nutid. Per-Eric skriver: ”Kanske någon finner tröst i dem då har ju mitt skrivande gått hem.”

Vi, på vår lokala närradio nära dig, radio Örnsköldsvik, hälsar dig välkommen att lyssna på programmen. Vi finns på 89,8 MHz eller 105,7 MHz, samt på datorn, telefonen, via hemsidan www.radioovik.se

Text och Foto: Kurt-Göran Öberg

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel