Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Radio Nolaskogs summerar sju framgångsrika år – behöver nya entusiaster inför framtiden

Radio Nolaskogs har för åttonde året hållit årsmöte.

Till styrelsen omvaldes ordförande Robert Rungstad och ledamöterna Margareta Hedberg, Roland Sjölander, Tommy Dickens och Birgitta Blomqvist. Ny i styrelsen är Inger Grundroth som representerar jazzklubben Perdido.

På mötet diskuterades särskilt Radio Nolaskogs framtid. Efter sju framgångsrika år med mer än 700 unika lokala program känns det angeläget att den ideella verksamheten kan fortsätta, särskilt somrarnas Semesterprat som i fjol hade över 60 000 lyssnare enbart på hemsidan. Inför närmaste framtiden behövs nya entusiaster i styrelsen.

Radio Nolaskogs ska överlämna alla sina inspelade program till kommunens museum, vilka då blir tillgängliga för allmänheten även i framtiden. Där ingår mer än 30-talet program med industripratare som berättar personliga minnen om industrins utveckling i bygden.

Styrelsen för Radio Nolaskogs

Näraskribenter

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel