Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pubkväll för PRO:are i Örnsköldsvik gav mersmak

LÄSARTEXT
PRO Örnsköldsvik bjöd in alla PRO-föreningar till en pubkväll på Bruxkällaren onsdagen den 28 november.

Ett 50-tal pensionärer hade slutit upp och PRO Ö-viks ordförande hälsade alla välkomna och berättade att detta var första gången som föreningen ordnat en pubkväll. En mycket god buffé var uppdukad och det blev en härlig och pratsam stämning runt alla bord.

Fredrik Forsberg är en mycket duktig trubadur som spelade musik och sjöng låtar från 60-talet och framåt. Fredrik fick också med sig publiken på lite allsång med mera. Senare på kvällen kom Anders Olsson upp på scenen och tillsammans med Fredrik sjöng de en del sköna låtar, bland annat Elvis Presleys "Return to sender". En del roliga historier berättades också under kvällen.

Det blev en mycket uppskattad kväll och innan vi gick hemåt vid halv elva tiden tyckte alla i publiken att det skulle bli en fortsättning på en sådan lättsam och trevlig kväll. Ö-viks PRO kommer med säkerhet att återkomma om detta.

Benka Forsberg

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel