Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Problem med tidningsutdelningen på grund av snöovädret

På grund att det rådande vädret är det många tidningar som inte kommer att kunna delas ut som vanligt på måndagen. Tidningen delas ut till de adresser som tidningsbuden kan komma fram till annars levereras den först på tisdagen.

På grund av snödrev är det problem med tidningsutdelningen till de som prenumererar på Örnsköldsviks Allehanda och Tidningen Ångermanland.

Tidningsbuden försöker dela ut tidningen till alla adresser de kan nå fram till, men vissa prenumeranter kommer att få tidningen först med tisdagens distribution.

Det är enstaka prenumeranter i Björna, Gullvik, Överhörnäs och Arnäs/Faresta som får tidningen på tisdagen.

I Gideå, Bonässund och Sidensjö/Skorped är tidningen sen på grund av att en bil kört fast. De tidningarna kommer att delas ut under morgonen.

Vi beklagar förseningarna.

Har du ändå inte fått din tidning, anmäl det här eller ring 010-709 89 75 mellan klockan 8.00 och 14.00.

Om du är kund kan du läsa dagens Tidningen Ångermanland här. Om du är kund kan du läsa dagens Örnsköldsviks Allehanda här.