Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Sollefteå-Ed firar sitt 75 års jubileum på Sollefteå församlingsgård

75 medlemmar och inbjudna gäster deltog i vår fantastiska jubileumsfest som hälsades välkommen av vår ordförande Lisa Karlsson. Därefter lämnades ordet till vår utomordentlige toastmaster Kjell Deivert.som ledde oss genom festen. Vår käre komminister Rolf Öhlén gratulerade och tackade för mångårigt samarbete. Psalmerna 265 och 490 sjöngs. Rolf läste Fader vår samt Välsignelsen. Festens höjdpunkt var Annika Östman och Marco Fonseca som underhöll oss i 75 minuter.

Startade med Richard Strauss lieder nr 4. En verklig juvel. Njutningen fortsatte med att Annika framförde olika klassiska pärlor samt gjorde fantastiska framställningar av Èdith Piaf och Monica Zetterlunds sångskatter och Marco spelade och ackompanjerade på ett utomordentligt sätt. PRO Ångermanlands ordförande Johnny Löfstrand uppvaktade föreningen med en gåva till PRO.s jubileumsfond samt informerade om resan till demonstrationen på Mynttorget i Stockholm. Sekreteraren presenterade 75 års Jubileumsskriften, som är en sammanställning av 60 och 70 års jubileumsskrifter, med kompletteringar från de senaste fem åren. I den lyfter styrelsen fram Stina Hellström, tidigare ansvarig sygruppens verksamhet och dess höstmarknad, som har genererat mycket pengar och samhörighet genom många år. Stina är verkligen en förebild för idogt och mångårigt ledarskap. Vår studie- och reseverksamhet har under de senaste åren haft en väldigt positiv utveckling. Utbudet av attraktiva studiecirklar och resmål har skapat stort intresse att delta. Stort tack till Sollefteå Kommun, PRO samorganisation i Sollefteå samt ABF som gett bidrag till jubileumsfesten. Stort tack till festkommittén, värdinnor samt Kjell och Kerstin Deivert som lagat den goda maten. Framför allt vill styrelsen tacka alla medlemmar för allt stöd under åren. Ett fyrfaldigt leve utbringades.

Styrelsen

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel