Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Själevads quiz-avslutning

Annons

Själevad

Ingrid Östman med hjälp av Birgit Strandberg, Birgitta Brodin och Ester Söderlind har fixat en musik-quiz några onsdagar i vår och nu även i höst. Den har gått ut på att Ingrid spelar delar av låtar och vi gissar vilken låt och vilken artist.

Musiken har varit blandad musik från 60- till 90-talet, men på avslutningen den 6 december var det julmusik som gällde. Lite klurigt tyckte en del men vad gör det om man inte klarar allt. Vi har haft en mysig stund tillsammans, fått fika med bröd som de bakat.

Deltagarna ett 35-tal varje gång, har tyckt att det har varit mycket kul och spänningen har varit i topp. Vi tackade de som fixat quizen med ett presentkort och de lovade att återkomma efter jul med första gången sista onsdagen i januari i Klubbstugan i Överhörnäs. Fler är välkomna att deltaga.

Eleonore Nordin

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel