Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Mo

PRO Mo hade bjudit in sina medlemmar till medlemsmöte den 9 januari på Föreningsgården i Gottne. Ordföranden Ernst Bergman hälsade välkommen till ett femtiotal medlemmar som kommit till mötet. Välkommen riktades också till tre representanter från Lindströms Buss och Maria från Hundteamet.

Dagordningen för mötet godkändes. Först ut var Lindströms Buss, som informerade om de resor som är aktuella fram mot våren och sommaren. Därefter var det dags för Maria och hunden Jäger att visa hur det där med vårdhundar fungerar. Det blev en mycket intressant och lärorik information och Maria tackades med några av PRO:s skraplotter och en stor applåd.

Mötet fortsatte med att sekreterare Ulla Andersson läste upp föregående medlemsmötes protokoll. Ordförande lämnade en rapport om inkomna skrivelser och rapporter från bland annat KPR, Samorg och ABF Studieorg.

Ulla Sjölund informerade om cirkelverksamheten. Reseledare Gunilla Kallin hade några listor om resor som cirkulerade runt för de som var intresserade. Programbladet för 2016 delades ut till de närvarande. Ett lotteri såldes där vinsterna bestod av Örnkort, PRO:s skraplotter och god hemkokt svartvinbärssaft.

Därefter var det dags för fika med smörgås och go´kaka. Dragning på det försålda lotteriet gjordes. Ordförande tackade dagens fikagrupp som bestod av Anita Pettersson och Gunilla Kallin och de fick en stor applåd av de närvarande. Ordförande förklarade mötet avslutat och påminde om nästa medlemsmöte 13 april i Moliden

Ernst Bergman

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel