Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Prillan bäst efter morgonkaffet

Snusen smakar bäst efter morgonkaffet, visar Sifos undersökning.

En snustillverkare har låtit Sifo göra en undersökning bland regelbundna snusare. En av frågorna som ställdes var när snus smakar som bäst.

Flest av de tillfrågade, 41 procent, tyckte att prillan gjorde sig bäst efter morgonkaffet. God tvåa med 37 procent blev efter maten.

Det finns dock regionala skillnader och av norrlänningarna tycker 46 procent att snus är godast efter morgonkaffet. 51 procent av västsvenskarna däremot tyckte att den var godast efter maten.

Snus efter sex är inte speciellt populärt, totalt bara fyra procent tyckte att den var som godast då. Var tionde stockholmare tar dock gärna en prilla när...det hela är klart.

Att med prillan under läppen sno en kyss av partnern låter sig också göras i förvånansvärt hög grad (det framgår dock inte om det handlar om lös- eller påssnus).

35 procent får alltid kyssa sin partner med snus under läppen och 25 procent ibland eller sällan. Blott 6 procent får aldrig göra det.