Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Premiär för corona-träff i Ramvik

På fredagskvällen den 31 juli var det premiär för corona-träff på Ramviks Folkets Hus, den första i en serie corona-anpassade träffar.

Premiärartister var Klas & Erik (Klas Norberg & Erik Eurenius). 37 personer hade samlats och kvällen blev mycket trevlig. Klas & Erik bjöd på två halvlekar av mycket varierad karaktär där publiken bjöds på både hög musikalisk kvalitet liksom skämt och skratt. Det bjöds på musik från både då- och nutid. Mer lokalproducerat blandades med både pop, rock och country och publiken fick även vara med i allsångsinslag. Många körsångare fanns i publiken vilket märktes.

Publikens jubel resulterade i ett extranummer. Den stora salen som i vanliga fall är anpassad för max 500 personer användes nu på ett corona-säkert sätt och det kommer att anordnas fler corona-anpassade träffar under hösten.

Tusen tack till publiken och ett extra stort tack till Klas & Erik

Ramviks Folkets Hus

Emma Ekebjörk

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel