Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Peter & Ellinor Duo på Corona-träff

Söndagskvällen den 11 oktober gästades Ramviks Folkets hus av Peter & Ellinor Duo.

Duon består av äkta makarna Peter och Ellinor Stenlund. De bjöd på ett pärlband av egenskrivna låtar blandat med anekdoter ur deras liv i ett program kallat "mellan himmel och jord". Det bjöds på hög musikalisk kvalitet, Peters gitarrspel och Ellinors pianospel visade på stort kunnande och talang lägg därtill mycket snygg stämsång så blir slutresultatet fantastiskt bra. Både Peter och Ellinor är uppenbarligen skickliga låtskrivare och förhoppningsvis kommer fler i regionen att upptäcka dessa musikaliska pärlor. Tusen tack till Ellinor och Peter för att de gästade oss.

Ramviks Folkets Hus fortsätter sin serie med Corona-träffar och nästa träff är den 22 oktober. Då kommer Titti Sjöblom och Erling Eliasson på besök och bjuder på programmet "Alice Babs - mamma och idol. Förväntningarna är mycket höga. Välkomna då.

Emma Ekebjörk

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel