Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pensionärshemmet i Frånö har bytt ägare

Det gamla pensionärshemmet i Frånö har nu fått en ny ägare. CJN fastigheter, med säte i Stockholm, har köpt huset av Krambo.

- Fastigheten passar inte in i vår förvaltning. Det finns bara små lägenheter och den ligger lite avsides från centrum så när vi fick en förfrågan om att sälja nappade vi, säger Åke Sundqvist, vd för Krambo.

CJN Fastigheter äger sedan tidigare flera bostadshus i Kramfors kommun. Bland annat tre på Bruksbacken i Frånö och den så kallade Kejsarvillan i Nyland. Och det var med Kejsarvillan i Nyland deras fastighetsägande i Kramfors började.

- Vi tyckte den var så häftig och köpte den för att bo där när vi blir äldre. Sedan har det bara rullat på och vi har planer på att köpa fler hus i Kramfors, säger Jonas Nicolausson som äger CJN fastigheter tillsammans med hustrun Carina.

När det gäller gamla pensionärshemmet i Frånö ska det, precis som tidigare, användas för bostadsändamål.

- Vi ska hyra ut lägenheterna. Vår ambition är att göra ett bekvämt boende, säger Nicolausson.


MARGARETA CRONQUIST
070-650 24 61