Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Patrik Attini – kan vi boka hotellrum på Kanaludden redan nu?

Vad roligt att du vill bygga ett konferenshotell i Härnösand. Det är efterlängtat!

Hotellet blir ett passande nästa steg i Härnösands positiva utveckling. Nya fastighetsägare satsar i stan, publikrekord på Sveriges vackraste sommarfestival Härnösands stadsfest, nya havsnära boenden byggs och Sveriges bästa återvinningscentral drar studiebesök från hela världen.

Vi har Sveriges största bilmuseum, ett av de trendigaste dryckesvarumärkena med rötter i Härnösandsmyllan fullkomligt erövrar Europa och överbokade kryssningsfartyg söker sig hit.

Allt detta tack vare engagerade, positiva människor med förmåga, vilja, ekonomi och mod att satsa. Och mer är på gång! Men så var det den där dystra mollklangen som stundom ljuder genom staden.

Bry dig inte om det, Patrik Attini. Ifrågasättande och svartmålande uttryck kommer alltid vara en del av den här typen av projekt. Om du anser att detta är rätt läge för att satsa 150 miljoner av dina egna pengar så kommer vi vara de första att stötta dig.

■■ För fler insändare, klicka här.

Härnösand har i dag inte möjlighet att ta hand om större evenemang fullt ut. I de fall vi ska arrangera större konferenser kommer vi i dag till korta. Din satsning är vår möjlighet att kunna fortsätta utveckla, satsa och verka i Härnösand.

Hur kan vi bidra? Vi vill ju boka redan nu! I september arrangeras Hernö Gin Cocktail Awards med Sveriges bartenderelit på plats– vi behöver plats för den!

2017 planeras ett konvent för fastighetsbranschen. Närmare 200 personer väntas delta – vi behöver plats för dem!

Bilbolaget vill hålla konferens i Härnösand – vi behöver plats för den!

Patrik Attini – hur kan vi hjälpa till? Vi ser fram emot att du sätter spaden i marken för att bygga detta för utvecklingen av Härnösand så viktiga nya hotell.

Några av oss som verkligen vill utveckla Härnösand.

Malte Frisk,

VD, Logosol AB

Linda Påhlsson

Kundservicechef Com Hem AB

Jon Hillgren

VD, Hernö Gin AB

Tomas Edmo

Ägare Edmolift AB

Veton Zeneli

Chef Bilbolaget nord AB Härnösand och Sollefteå

Jonathan Grip

VD, Xavitech AB

Emil Westerlind

VD, Westerlind fastigheter AB

Andreas Einarsson

Chef kommunikation och externa relationer, HEMAB

Ken Johansson

VD, HK Fastigheter AB

Oscar Westerlind

VD Höga kusten nöje event AB

Joakim Byström

VD, Absolicon AB

■■ Läs och kommentera insändare på Ordet fritts Facebooksida .

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel