Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Parkskolans elever bjöd på utsökt middag vid årsmöte

Vilket härligt årsmöte, vi hälsas välkommen av Sten Vestman (ordförande). Lokalen är fullproppad av förväntansfulla medlemmar.

Parentation, över, under året avlidna medlemmar. Nätras kyrkoherden Janet Eriksson talade över de avlidna och tände ljus, varefter vi alla unisont sjöng "Härlig är jorden".

Bengt Öhgren, med dragspel och ett fint urval melodier, underhåller.

De som under året fyller 80, fick ett hjärtligt välkommen med blommor och sitta vid eget honnörsbord.

Parkskolan bjuder upp till en utsökt middag, vilka härliga ungdomar och vilken service, vilken mat.

Årsmötesförhandlingarna flöt fram i god takt, alla val klubbades snabbt, valberedningen hade gjort ett gott arbete.

Först en liten parantes av ordförande Christer Nyberg, han Informerar om att samorganisationen sitter i samspråk med Örnsköldsviks kommun, angående äldreboende, vi blir allt fler äldre och då kan det inte vara vettigt att dra ned på äldrevården, tvärtom den borde breddas.

Han omtalar även att en ny förening bildats PRO-kultur. Robin Hörnqvist (PRO:s yngste pensionär), inbjuder till våren, närmast den 21 maj, en äldregala i Fjällräven center. Hep Stars, Lenny Norman underhåller,samt med Lars T som programledare.

Verksamhetberättelsen visar en aktiv förening, med många järn i elden, det är olika studiecirklar, samkväm, resor, utflykter, samarbete med närstående PRO-föreningar med mera. Den ekonomiska berättelsen vittnar även om en god ekonomi.

En dragning på försålt lotteri avslutar ett mycket trevligt och väl genomfört årsmöte.

totte

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel