Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pakettips för olika plånböcker

Annons

Till henne
Äggel En helt underbar liten ägg-ängel som kan lysa upp tillvaron. Den glädjer garanterat de flesta. Passar bra att ge kompis, flickvän eller mamma. Rolig, annorlunda och vacker att titta på. 60 kronor.

Badkit Något uppiggande till badet är alltid bra att ha. Det är skönt att få pyssla om sig i vintertider. Ljuvliga dofter i vackra färger. Det här är en klapp som passar alla. 100 kronor.

Kylskåpspoesi Med dessa små magneter kan du skriva meddelanden, dikter eller varför inte kärleksförklaringar på kylskåpet. Överraska någon med denna kreativa julklapp. 199 kronor.

TILL HONOM
Småkompisar En liten mjuk tygkompis som finns i olika färger. Kläm på den, sov med den eller bara håll den i din hand. En gullig vän som kan hålla dig sällskap. En perfekt julklapp! 50 kronor.

Sagan om ringen En bok som bara måste läsas. Ge honom den första boken av tre och låt honom köpa de andra själv. Han håller sig definitivt sysselsatt ett tag. Passar bra till kompis, pojkvän och kanske till och med pappa. 98 kronor.

Tofflor Det finns inget värre än kalla fötter. Ge honom ett par tofflor så att han håller upp humöret. Varför inte välja söta tofflor som ser ut som djur. Då blir han både road och trevlig. 199 kronor.
ÅRETS JULKLAPP
n Harry Potter Böcker, dockor, påslakan, pennor med mera. Denna trollkarl har trollat in sig i våra hjärtan. Det finns ingen tvivel om att det är han som kommer att ligga under de flestas granar i år.


PERNILLA LUNDQVIST


UNG

Mer läsning

Annons