Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pajafton med Bjärtrå Rödakorskrets

Bjärtrå Rödakorskrets hade traditionsenligt Pajafton på församlingshemmet i Bjärtrå den 24 oktober.

Annons

Caroline Eklund hälsade alla välkomna och beskrev Rödakorsgruppens ideella insatser och programmet för den här kvällen samt betonade att all behållning vi fick in, oavkortat, skulle sändas till kampanjen för Världens barn.

Inbjuden gäst ”Pelle Skedsmed” från Sollefteå fick börja kvällen med att presenterade sig och sin konstnärliga tillverkning av Silversmycken i olika variation, gjorda av silverskedar där även försäljning ingick. Några karlar fick fina tips och tog tillfället att utsmycka sina damer under kvällen.

För Musikunderhållningen stod L2= Leif Büstedt och Lars Hedström, en bra sångare och en bra gitarrist, glada och skojfriska karaktärer med sina bakgrunder bland annat i orkestern Emeros. Nu var det dags för Duons första officiella framträdande, där de bjöd på en mångfasetterad repertoar, med inriktning på hits som behåller sin popularitet genom tiden. Favoritlåtar som ger den mognare generationen ”ett riktigt nostalgi-rus” och som folk i vår ålder känner igen, oavsett genre.

En stor del av förberedelserna till ett koncept inför kvällen hade vävts ihop till en bra mix av RK-gruppens egna hantverk och skänkta lotterivinster, samt gåvor av generösa företagare och privatpersoner som återkommer årligen, samt ett dignade stort Pajbord med dess läckerheter.

Efter en kväll i glad trivsam samvaro avslutades kvällen med kaffe och kaka samt tacktal av Caroline Eklund.

Genom insamlingen/ditt och mitt bidrag till världens barn under kvällen, har vi gett lite förutsättningar till barn i andra länder, för en bättre framtid.

Tack för ditt bidrag!

Anna-Lena Nordin

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel