Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Oskar Nord: Hälsa till dina nära och kära – genom tidningen

 
Coronaviruset
Visa alla artiklar

Annons

Coronakrisen lär hålla i sig ett bra tag framöver.

Att minska smittspridningen i samhället bör vi alla hjälpa till med så mycket som möjligt. Vi kommer alla få göra uppoffringar – ställa in resor och jobba hemifrån om vi har möjlighet.

Men värst av viruset drabbas de äldre och de i riskgruppen, inte bara av sjukdomen det orsakar – som slår hårdast i den gruppen. De uppmanas också av Folkhälsomyndigheten att hålla sig hemma så mycket som möjligt och att begränsa sina sociala kontakter. I jämförelse är min inställda helgresa till Stockholm en rätt liten uppoffring.

Jag har tänkt ganska mycket på den här gruppen de senaste dagarna. Såklart på mina egna anhöriga i synnerhet och men också på gruppen som helhet . Så när en kollegan Hanna Persson fick idén att vi ska förmedla hälsningar via tidningen kändes det helt klockrent.

Du som är prenumerant på tidningen eller plus-kund på sajten får skicka in dina hälsningar till dina nära och kära helt gratis. Vi tar hand om hälsningarna och publicerar dem i papperstidningen och på sajten.

För att skicka in din hälsning går till till allehanda.se/skickadinhalsning.

Tidningen Ångermanland är en del av lokalsamhället. Du som läser oss blir en del av allt som händer – men vi för också människor närmare varandra. Att låta dig hälsa till någon du tycker om är ett sätt för oss att bidra i den här särskilda situationen.

Så ta chansen att sprida lite glädje hos någon du tycker om men som du inte kan träffa just nu. Låt barnbarnen hälsa till mormor – utan att hälsa på. Jag hoppas att jag får se just din hälsning i tidningen!