Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Våldsam 23-åring häktad

ÖRNSKÖLDSVIK. En 23-årig man som polisen grep under torsdagsnatten begärdes i går häktad för bland annat grov kvinnofridskränkning. Innan gripandet var han i full färd med att slå sönder sin bil och gick också till angrepp mot polisen med en domkraft.

Annons

Sent på onsdagskvällen larmades polis till Domsjö där 23-åringen var i färd med att slå sönder rutorna på en bil. En bil som senare visade sig vara hans egen. Någon lag som förbjuder detta finns dock inte.
Mannen gick istället till mycket hotfullt angrepp mot poliserna som tvingades backa. Efter en stund lyckades dock poliserna prata honom till rätta.
Helt plötsligt flydde dock 23-åringen från parkeringen och polisen tog upp jakten. Mannen som misstänks ha varit narkotikapåverkad fångades in och greps dock senare.
Det visade sig också att han hotat och misshandlat en närstående och är därför nu misstänkt för att ha gjort sig skyldig till grov kvinnofridskränkning. 23-åringen som tidigare är känd av polisen är tidigare dömd för samma brott.
Mannen är dessutom misstänkt för hot mot tjänsteman, försök till hot mot tjänsteman och även för en misshandel som ska ha ägt rum i Kramfors.
23-åringen förhördes under gårdagen och sent i går eftermiddag beslutade åklagaren att begära honom häktad.


KJELL E HÄGGLUND

Mer läsning

Annons