Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Våfflor och GoA låtar på Ödbergska

/
  • Karin Sjödin stämde upp till spontan allsång under det att Anders och Göran spelade Stig Olins En gång jag seglar i hamn.

Johan Ödberg-Sällskapet fick en regnig finalvecka på sitt sommarcafé, men vad gör väl det då man kan sitta inne och smaska i sig våfflor med vispgrädde. All heder åt detta sällskap som ordnat så trevligt för oss fikasugna hela sommaren.

Annons

Nu bjöd man inte bara på gott fika, utan under en hel timme även goa låtar av duon Anders och Göran inför närmare 30 bänkade gäster. Jag fastnade mest för de riktigt gamla låtarna som "Den första gång jag såg dig" ur Birger Sjöbergs Fridas visor. Jailbird Singers låt "När björkarna susa" från 1965 kom strax efter och fick oss i publiken ordentligt i svängning. För att inte tala om när det blev dags för "En gång jag seglar i hamn" och Karin Sjödin klev upp och drog igång allsången så det stod härliga till. Karin var verkligen i sitt esse och överraskade oss alla. Jag vill även ge en eloge till ordförande Göte Nordmar som trimmat ihop ett sådant stort och trivsamt gäng. Inne i köket trängs damerna vid spisen och utanför håller herrarna låda då de springer med fika till gästerna vid fikaborden. På Ödbergska verkar man trivas och nya aktiviteter dyker upp i en aldrig sinande ström. Så titta gärna in är mitt goda råd.

Kjell Larsson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Mer läsning

Annons